Deze website gebruikt cookies.

    

   

 

Alles om ons heen is energie. Alles bestaat uit moleculen die trillen. Alles beweegt. Noem maar op:  een bloem, een computer, een dier en ook wij als mens.

Alles is dus Energie. Energie kan je zien, voelen, ruiken, horen en proeven. Onze zintuigen kunnen energie dus waarnemen. Denk aan een vogel, de zee, muziek, vuur, voedingsmiddelen, aanraking van anderen etc..

Zo ook bij de mens. De mens is ook energie. In ons lichaam zijn 7 energiepunten aanwezig, vanaf de stuit t/m de kruin. We noemen ze Chakra’s. De Chakra’s  zijn gerelateerd aan onze organen.

Door uw Chakra’s te lezen / te zien, wordt duidelijk hoe het met deze energiepunten is gesteld. Dit heet Readen.  Op fysiek, emotioneel of mentaal niveau wordt duidelijk hoe het op dit moment met u gaat. Indien er een blokkade / lichamelijke klacht aanwezig is kunnen we samen kijken wat u nodig heeft. Een voorspelling voor de toekomst is niet aan de orde.

 

 

Om ons lichaam heen is er ook een energieveld, dit noemen we Aura (ofwel comfortzone). Houd je eigen hand maar eens 1 cm  boven je andere hand, dus net niet er tegen aan, je voelt warmte. Je voelt de energie van je aura. De Aura heeft  7 energielagen en deze zijn gerelateerd aan de 7 Chakra’s in ons lichaam. Ook de Aura kun je lezen, kun je zien. (Readen).

Onze energiepunten (Chakra’s) en ons energieveld (Aura) kunnen verstoord raken. Doordat ze verbonden zijn met onze organen , kunnen hierdoor Lichamelijke klachten ontstaan. Door de Chakra’s en de Auralagen schoon te maken zullen de lichamelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Al kan een aandoening / ziekte hier in principe niet door worden genezen. Door middel van strijking en / of handoplegging zal de verstoring van de energie dus worden verminderd of weggenomen en kunt u zich een stuk lekkerder gaan voelen.

Dit schoonmaken heet Healen.  

 

 

 

 

Openingstijden: Dinsdag tot en vrijdag 11.00-18.00 uur

 

 

 

 

               

  

 

  

Ontspanning

 

Verlichting

 

Genieten