Deze website gebruikt cookies.

 

 

         

Andullatie: een bron van gezondheid. www.andullatie.nl

Deze vorm van massagetherapie zorgt voor Pijnverlichting, Ontspanning en Vitaliteit. U ligt heerlijk op een matras met uw kleding aan. Ter hoogte van uw schouders en onderrug kunt u infrarode warmte naar wens instellen. Vanuit de Massage Matras komen golvende trillingsfrequenties die samen met de infrarode warmte zorgt voor een positief herstellend effect op uw lichaam. Andullatie is een nieuwe, niet medicamenteuze, compleet pijnloze behandelingsmethode. 

Andullatie: een weldaad voor lichaam en geest!

Naast pure Ontspanning wordt Andullatie ook als therapie ingezet tav Pijnverlichting bij Reuma, Artrose, Fibromyalgie, Rugpijn, Spierkrampen, Restless Legs (RLS), Chronisch Vermoeidheid (CVS), Hernia, Migraine, Burnout. Veel mensen kunnen hierdoor de hoeveelheid aan medicijnen verlagen èn ervaren minder pijn! Aanpassing of verandering van medicijnen gaat altijd eerst in overleg met uw behandelende arts. Genezen kan Andullatie Therapie niet.

Naast pijnverlichting is deze matras ook te gebruiken voor een heerlijke Ontspanning. Door de diepe werking van de trillingen en de naar wens in te stellen warmte, zullen uw spieren ontspannen en zult u zich een stuk Vitaler voelen.

Uit onderzoek is gebleken dat de trillingsfrequenties (vibraties) een spierversterkend effect hebben. Uw spieren worden getraind terwijl u ligt! Een groot voordeel: geen zware belasting op uw gewrichten ! Hierdoor is de Andullatie Therapie zeer geschikt ook voor ouderen. Daarnaast stimuleren de vibraties de bloedcirculatie in de spieren waardoor herstel na (intensief) bewegen, verzuring, sneller onder controle komt.

15 minuten Andullatietherapie staat voor 60 minuten sporten of  2,5 uur wandelen , op celniveau.  Zonder dat u uw gewrichten belast met rennen, springen etc.

Er zijn 20 verschillende programma’s. Voor elke vraag of  ‘aandoening’ een eigen programma die in te stellen is op verschillende niveaus.

 

  

Ontspanning

 

Verlichting

 

Genieten