Deze website gebruikt cookies.

               Tijdens elke behandeling krijgt u gratis een Magnesiumpakking met verwarmde handdoek als u dat                        wenst. Magnesium Ontspant de spieren, Ontspant het zenuwstelsel en ondersteunt de stofwisseling.

 

   

De voetpuntreflex Massage is gericht op de 7 Chakra’s. Een Chakra is een energiepunt in het lichaam. Op je voet zijn deze Chakra’s ook weergegeven. Door deze energiepunten op de voet te behandelen, kunnen klachten in het lichaam verminderen of zelfs verdwijnen. De Chakra’s zijn gerelateerd aan organen. De plaats waar ze aan relateren in het lichaam is vanaf de stuit tot en met de kruin. Deze plaatsen zijn weerspiegelt op onze voet.

Daarnaast kan de voetmassage ontspannend en/of vitaliserend werken.

Voorafgaand aan deze massage krijgt u een voetenbad gebaseerd op Chinese kruiden. Deze kruiden zorgen ervoor dat de afvalstoffen in uw lichaam actiever worden afgevoerd. Dit voetenkruidenbad ontspant, trekt vermoeidheid uit het lichaam, stimuleert de spijsvertering en de doorbloeding en vitaliseert. Tevens ontsmet het de voeten en maakt de reflexzones zachter.

Tot slot worden ook uw handen en onderarmen gemasseerd d.m.v. speciale-ontstress drukpunten.

U ligt bij deze massage op uw rug op de heerlijk (verwarmde) massagetafel.

 

             

  Ontspanningsmassage:

Deze massage heeft als doel: ontspanning, pijnverlichting en ontstresst het lichaam.

Ervaar de ontspanning! Uit je hoofd, in je lijf!   "ALS MIJN HOOFD MIJN HART VERTROUWT......"

Stress, drukte, de snelheid van ons bestaan zorgen voor veel klachten. Hoge (spier)spanning kan leiden tot hoofdpijn, rugpijn en slaapproblemen, etc... 

Deze Ontspanningsmassage heeft een rustgevend effect op je hele lichaam. De 7 Energiepunten (Chakra's) in ons lichaam komen hiermee tot rust en daarmee ook de verwante organen en omliggende spieren. Alles in en om ons heen is energie. Bij een verstoring in je lichaam van een energiepunt kan ook het omliggende gebied uit balans raken en klachten geven. Daarom komen zowel het energiepunt àls de spieren aan bod in deze ontspanningsmassage. Een korte uitleg over onze Chakra's staat beschreven onder het kopje: Behandelingen/ Energetische Therapie.

Naast de nek-schouder-rug worden ook uw handen en voeten mee gemasseerd d.m.v. speciale ontstress-drukpunten. (Sokken mag u aanhouden indien gewenst.)

Bij de ontspanningsmassage ligt u op de buik op de heerlijk (verwarmde) massagetafel met verlengd hoofdstuk met uitsparing. ( adem / kijkgat ).  

 

 

Specialisatie; Massage bij Kanker.

De massage is geheel gericht op Ontspanning!  U heeft keuze uit een: nek- schouder- rug- benen - voeten - armen - hand - of een gezichtsmassage. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Elke massage is theoretische onderbouwd door de Opleiding Massage bij Kanker voor de Professionele Masseur. (zie diploma)

Tijdens chemo's en nà bestraling en -operatie mag er gemasseerd worden, mits de therapeut kennis van zaken heeft!

Het is een weldaad voor lichaam en geest. In elke fase èn ook na uw behandelingen!

Tijdens uw chemotherapie masseer ik met speciale massage-handschoenen, ter bescherming van mijzelf. Ik gebruik géén latex-handschoenen ivm mogelijke allergie van de klant! De chemo kàn namelijk via de transpiratie van mijn handen in mijn lichaam komen, vandaar dat ik alleen dàn masseer met speciale massage-handschoenen op advies van de Opleiding: Massage bij kanker.

U kunt kiezen of u op een speciale massagestoel wil zitten (zie foto's praktijk), of liever op de (verwarmde) massagetafel wil liggen, met uitsparing voor het gezicht. Ook kunt u op een gewone stoel de massage ontvangen, net wat u wenst en het meest gemakkelijk voor u is. Het belangrijkste is: dat u een houding aan kunt nemen waarin u het meest comfortabel en ontspannen zit of ligt, en er géén druk is op het aangedane gebied. Daar zorg ik voor!

De massage tijdsduur is mede afhankelijk van uw energielevel. Voel je welkom!

 

 

   Gelaatsverzorging anti-age.

Een weldaad voor uw gelaat! Met een oog liftend- en face care liftend effect!

Alle Producten zijn op natuurlijke basis! En speciaal voor de gevoelige huid!

Ik gebruik deze natuurlijke producten van LR HEALTH AND BEAUTY, afgestemd op uw huidtype, met de zuiverende, kalmerende werking van Aloë Vera. Het einde van de behandeling rond ik af met een oog liftend- en face care liftend product : Beauty Diamonds!

De make-up rond de ogen kan gewoon blijven zitten indien u dit wenst. Uw gelaat en decolleté wordt eerst gezuiverd middels de diepe werking van het speciale apparaat ZEITGARD 1. Deze zuivert zacht de huid en werkt anti-bacteriëeel. Ook voor de gevoelige huid! Daarna volgt de intensief voedende werking van ZEITGARD 2. Hierdoor wordt de huid dieper gevoed èn verzorgd met een langduriger resultaat. Ook dit is afgestemd voor de gevoelige huid!

Tussentijds ontvangt u een heerlijk ontspannende gelaatsmassage, een lichte schoudermassage en een hand-onderarmmassage dmv speciale ontstress-drukpunten terwijl u op de (verwarmde) tafel ligt.

De behandeling wordt afgerond met het oog liftend- en face care liftend product: Beauty Diamonds!

 

Spanningen en stress zijn al snel in iemands gezicht te zien. Déze verzorging geeft u een stralende en ontspannende blik. Vermoeidheidstekenen zullen verminderen! De behandeltechniek is oa gebaseerd op de lymfedrainage, waardoor vocht en afvalstoffen via de lymfebanen worden afgevoerd en het lichaam sneller kunnen verlaten, met een uitgerust stralend resultaat.

Bij de gelaatsverzorging ligt u op uw rug op de heerlijk (verwarmde) massagetafel! 

 

 

Deze matras wordt naast pure ontspanning óók in therapievorm gebruikt, met name ten aanzien van pijnverlichting! De matras is medisch gecertificeerd. www.andullatie.nl  Ten aanzien van de volgende aandoeningen geeft de matras een prachtig pijnverlichtingsresultaat: Reuma, Fibromyalgie, Restless Legs, verhoogde Spierspanning/krampen, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), Migraine, Slaapproblemen, Hernia.

Door gebruik te maken van deze Andullatietherapie kan een hoog percentage mensen minder medicatie innemen! Genezen kan de Andullatie therapie niet.

De infra rode warmte kan naar behoefte worden ingesteld.

Ten minste 15 minuten per sessie op de matras is voldoende. U houdt uw kleding aan.

Daarnaast is er een apart voetmatras gedeelte te plaatsen voor voetmassage.

 

 

 

Openingstijden: Dinsdag tot en met Vrijdag 11.00-18.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ontspanning

 

Verlichting

 

Genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.