Deze website gebruikt cookies.

 

Mijn naam is Mirjam Hoedemaker, Masseur en Energetisch Therapeut.

 

Tijdens mijn studie tot vakdocent Lichamelijke Opvoeding was ik al zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Naast de sportmassage ben ik me gaan verdiepen en specialiseren middels opleidingen in ontspanningsmassage, lymfedrainage, voetpuntreflex- en gezichtsmassage.

Na 20 jaar dienstverband als bewegingsagoog in Medisch Centrum de Klokkenberg èn het Revalidatiecentrum te Breda ben ik gestart met een eigen praktijk. 

Vanaf 2010 heb ik de post HBO opleiding tot Energetisch Therapeut gevolgd en behaald. Het geleerde pas ik toe in de behandelingen die ik geef. Daarnaast ben ik gestart met de opleiding: Chakra Kleur Diagnostiek. Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam, die gerelateerd zijn aan onze organen. Kleuren kunnen hier een invloed op hebben, zowel positief als negatief.

In 2012 kwam ik in aanraking met de warmte massage matras (HHP) gericht op Chronische Pijn(verlichting!), Ontspanning en/of Vitaliteit: genaamd Andullatietherapie. Deze matras is aanwezig in mijn praktijk en is medisch gecertificeerd.  www.andullatie.nl

In 2016 ben ik me gaan specialiseren in: Massage bij Kanker voor Professionele Masseurs. Onlangs ben ik gecertificeerd om dit te mogen geven. Een prachtige en intensieve opleiding. Ieder die in aanraking is gekomen met kanker kan bij mij terecht voor een professionele en deskundige ontspannings-massage-behandeling. 

  • Persoonlijke aandacht en eerlijkheid vind ik een uitgangspunt van werken met een cliënt. De balans tussen lichaam en geest staat centraal.  Mijn motto is: Ieder mens is uniek! Voel je welkom!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging BMS. Dit is de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche. Via de Belangenvereniging BMS ben ik aangesloten bij de WKKGZ.(Wet: Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg), welke verplicht is gesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. (VWS)

De behandelingen kunnen niet vergoed worden door uw Zorgverzekeraar. Wel kunt u de factuur opgeven bij uw Inkomstenbelasting onder het kopje bijzondere Zorgkosten. 

 

WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg): Mocht het voorkomen dat je een klacht hebt, dan geef het bij me aan. Het doel is om er samen uit te komen. Dit is het reglement behorende bij de CAM geschillencommissie. Na een uitspraak van de Geschillencommissie bestaat de mogelijkheid voor u om een klacht alsnog voor te leggen aan een tuchtcollege. Dit is het reglement behorende bij het Tuchtrecht. 

Ik ben als therapeut op de hoogte van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

 

Openingstijden: Dinsdag tot en met Vrijdag 11.00-18.00 uur.

 

 

 

 


  .