Deze website gebruikt cookies.

 

 

   

De voetpuntreflex Massage is gericht op de 7 Chakra’s. Een Chakra is een energiepunt in het lichaam. Op je voet zijn deze Chakra’s ook weergegeven. Door deze energiepunten op de voet te behandelen, kunnen klachten in het lichaam verminderen of zelfs verdwijnen. De Chakra’s zijn gerelateerd aan organen. De plaats waar ze aan relateren in het lichaam is vanaf de stuit tot en met de kruin. Deze plaatsen zijn weerspiegelt op onze voet.

Daarnaast kan de voetmassage ontspannend en/of vitaliserend werken.

Voorafgaand aan deze massage krijgt u een voetenbad gebaseerd op Chinese kruiden. Deze kruiden zorgen ervoor dat de afvalstoffen in uw lichaam actiever worden afgevoerd. Dit voetenkruidenbad ontspant, trekt vermoeidheid uit het lichaam, stimuleert de spijsvertering en de doorbloeding en vitaliseert. Tevens ontsmet het de voeten en maakt de reflexzones zachter. U ligt bij deze massage op uw rug op de (naar wens: verwarmde) massagetafel.

 

De nek-schouder Massage heeft als doel: ontspanning, pijnverlichting, en een soepelere beweging van de nek.

Stress, drukte, de snelheid van ons bestaan zorgen voor veel klachten, zo ook een verhoogde spierspanning in het nek-schoudergebied. Dit kan lijden tot hoofdpijnklachten en slaapproblemen.

De rug, nek, schouder Massage ontstresst en ontspant! U zit op een heerlijke massagestoel maar u kunt ook kiezen voor de massagetafel. U ligt dan op uw buik op de (naar wens: verwarmde) massagetafel met een verlengd hoofdstuk met uitsparing. (adem / kijkgat).

 

             

Ook de rugmassage heeft als doel: ontspanning en pijnverlichting.  

Rugklachten kunnen ontstaan door spanning in de spieren. De beweeglijkheid van de rug neemt af en de rug  voelt stijf aan. Door pijn en stijfheid ga je je rug (on)bewust anders belasten: je gaat anders lopen, staan of zitten. De pijn kan zich uitbreiden richting nek of benen. 

Wees dit voor en houdt uw rug soepel!

De rugmassage wordt gegeven op de heerlijke massagestoel maar u kan ook kiezen voor de massagetafel. U ligt dan op uw buik op de (naar wens: verwarmde) massagetafel met verlengd hoofdstuk met uitsparing ( adem / kijkgat ). 

 

  

Deze massage heeft als doel: ontspanning, pijnverlichting en een soepelere beweging van nek, schouders en/of  rug.

Ervaar de ontspanning! Laat je niet leiden door je drukke bestaan! Zorg voor jezelf!

Leiden wordt dan lijden en pijn kan voor grote vermoeidheid en geïrriteerdheid zorgen.

Bij de rug-nek-schoudermassage ligt u op de buik op de (naar wens: verwarmde) massagetafel met verlengd hoofdstuk met uitsparing. ( adem / kijkgat ) maar u kan ook kiezen voor de heerlijke massagestoel.  

 

Specialisatie; Massage bij Kanker.

De massage is gericht op de wens van de klant. U heeft keuze uit een: nek- schouder- rug- benen - voeten - armen - hand - of een gezichtsmassage. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Elke massage is theoretische onderbouwd door de Opleiding Massage bij Kanker voor Professionele Masseur.

Tijdens chemo's en nà bestraling en -operatie mag er gemasseerd worden, mits de therapeut kennis van zaken heeft! De massage is geheel gericht op ontspanning! 

Het is een weldaad voor lichaam en geest. In elke fase èn na uw behandelingen!

Alléén tijdens uw chemotherapie masseer ik met speciale massage-handschoenen, ter bescherming van mijzelf. Ik gebruik géén latex-handschoenen ivm mogelijke allergie van de klant! De chemo kàn namelijk via de transpiratie van mijn handen in mijn lichaam komen, vandaar dat ik alleen dàn masseer met speciale massage-handschoenen op advies van de Opleiding: Massage bij kanker.

U kunt kiezen of u op een speciale massagestoel wil zitten (zie foto's praktijk), of liever op de (naar wens: verwarmde) massagetafel wil liggen, met uitsparing voor het gezicht. Ook kunt u op een gewone stoel de massage ontvangen, net wat u wenst en het meest gemakkelijk voor u is. Het belangrijkste is: dat u een houding aan kunt nemen waarin u het meest makkelijkste kan ontspannen, en er géén druk is op het aangedane gebied. Daar zorg ik voor!

 

   GELAATSVERZORGING anti-age.

Een weldaad voor uw gelaat! Spanningen en stress zijn al snel in iemands gezicht te zien. Deze verzorging geeft u een stralende en ontspannende blik. Vermoeidheidstekenen zullen verminderen! En ook de behandeltechniek is oa gebaseerd op de lymfedrainage, waardoor vocht en afvalstoffen via de lymfebanen worden afgevoerd en het lichaam sneller kunnen verlaten, met een uitgerust stralend resultaat .

De gelaatsverzorging wordt met natuurlijke zuivere producten van LR HEALTH AND BEAUTY uitgevoerd. Dit zijn producten op natuurlijke basis. Afgesteld op uw huidtype. Verzorgd, gevoed èn alvorens gereinigd met de ZEITGARD 1 èn 2 en de zuiverende werking van ALOE VERA. Daarnaast wordt de behandeling afgerond met hun oog liftend- en face care liftend product: Beauty Diamonds!

De producten hebben zeer verzachtende en verzorgende eigenschappen. Ze worden heel gemakkelijk door de huid opgenomen en laten geen ongewenst vetfilmpje achter. 

De make-up rond de ogen blijft gewoon zitten indien u dit wenst. De rest van uw gelaat en decolleté wordt eerst gezuiverd middels de diepe werking van ZEITGARD 1. Deze zuivert de huid en werkt anti-bacteriëeel. Daarna volgt de intensief voedende werking van ZEITGARD 2. Hierdoor wordt de huid dieper gevoed èn verzorgd met een langduriger resultaat.

Tussentijds ontvangt u een heerlijk ontspannende gelaatsmassage en een lichte schoudermassage terwijl u op de (verwarmde) tafel ligt, met het huidverzorgende product Facecare ALOE VERA. Dit frisse plantenextract zorgt voor een betere bloedcirculatie en maakt de huid zacht en stralend. ALOE VERA kalmeert de huid en bevordert de wondgenezing zonder de huid uit te drogen.

Tot slot wordt de behandeling afgerond met het ZEITGARD product; Beauty Diamonds. Met een oog liftend- en een face care liftend effect!!

Bij de gelaatsverzorging ligt u op uw rug op de (indien gewenst) heerlijk verwarmde massagetafel!

 

Deze matras wordt naast pure ontspanning óók in therapievorm gebruikt, met name ten aanzien van pijnverlichting! De matras is medisch gecertificeerd. www.andullatie.nl  Ten aanzien van de volgende aandoeningen geeft de matras een prachtig pijnverlichtingsresultaat: Reuma, Fibromyalgie, Restless Legs, verhoogde Spierspanning/krampen, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), Migraine, Slaapproblemen, Hernia.

Door gebruik te maken van deze Andullatietherapie kan een hoog percentage mensen minder medicatie innemen! Genezen kan de Andullatie therapie niet.

De infra rode warmte kan naar behoefte worden ingesteld.

Ten minste 15 minuten per sessie op de matras is voldoende. U houdt uw kleding aan.

Daarnaast is er een apart voetmatras gedeelte te plaatsen voor voetmassage.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ontspanning

 

Verlichting

 

Genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.